Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Film i rekordi

Svećenikovu djecu u prvih tjedan dana vidjelo 52 tisuće ljudi

Svećenikova djeca, r. Vinko Brešan
arhiva VL
11.01.2013.
u 10:31

Rezultat više od 52 tisuće gledatelja u samo sedam dana govori u prilog činjenici da je domaća publika i te kako zainteresirana za domaći film

Nova filmska komedija redatelja Vinka Brešana nastavlja rušiti rekorde gledanosti. U prvih tjedan dana prikazivanja „Svećenikovu  djecu“, u kojoj su glavne uloge ostvarili Krešimir Mikić, Nikša Butijer, Dražen Kühn, Jadranka Đokić, Marija Škaričić i Goran Bogdan, vidjelo je čak  52.765 gledatelja. Podsjetimo, „Svećenikovu djecu“ u kinootvaranju pogledalo je čak 33.759 ljudi što je apsolutni rekord nekog domaćeg filma od osamostaljenja Hrvatske.

Time se „Svećenikova djeca“ nalaze na odličnom putu da svrgnu s trona film „Što je muškarac bez brkova“ koji i dalje slovi kao najgledaniji domaći film 21. stoljeća (preko 150.000 gledatelja). Osim toga, rezultat više od 52 tisuće gledatelja u samo sedam dana govori u prilog činjenici da je domaća publika i te kako zainteresirana za domaći film te je spremna i voljna podržati domaću kinematografiju.

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije