Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Kristalni kardinal'
Povratak na članak

Svećenik me fizički pokrenuo, tijelo sam prodavao... Pa koji režiser može snimiti takav film?!

Sve je nastalo na temelju dogođenog. Pišem o sebi, ne ranjavam ljude...

Komentari 1

JU
juma
02:57 15.11.2014.

"Jedini način da preživiš u Njemačkoj jeste prodavati svoje tijelo za novac???" Pa ne znam baš....Možda ako dodjete tamo kao kazališni redatelj i homoseksualac ili ste pak u Hrvatskoj nezeposleni, a gadi vam se kopati po kontejneru? Gospodin možda neće vjerovati, ali ja recimo znam nekoliko ljudi koji u Njemačkoj rade 8 sati na dan i tako od ponedjeljka do petka. Začudo oni tako uspijevaju preživjeti, pa bi gospodin redatelj nakon knjige o osobnom iskustvu mogao i o tim čudacima napisati roman.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.