Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Johnny Roten

Susret Stjepana Hausera s glazbenom legendom

Stjepan Hauser Johnny Rotten
12.06.2013.
u 15:33

Oduševio sam se kada sam sasvim slučajno nabasao na njega, a njegov koncert i te kakav je razlog da ostanem u Zagrebu još jedan dan, rekao nam je Stjepan

Svjetska glazbena legenda i ikona punka boravi u Zagrebu. John Lydon, mnogo poznatiji kao Johnny Rotten je jučer primio Porin za posebna postignuća u glazbi, a u srijedu 12.lipnja sa svojim novim bendom Public Image Limited svira u zagrebačkoj Tvornici kulture. Srijeda je tako bila njegov dana za šetnju Zagrebom, a na toj ga je šetnji sreo i violončelist Stjepan Hauser.

Za polovicu popularnog dueta 2CELLOS bio je to doslovno susret s djelićem glazbene povijesti:

- Oduševio sam se kada sam sasvim slučajno nabasao na njega, a njegov koncert i te kakav je razlog da ostanem u Zagrebu još jedan dan, rekao nam je Stjepan.

Naši su čelisti trenutno na kratkom odmoru u domovini. Luka Šulić je, kako nam je rekao Stjepan, na jednom od naših otoka gdje puni baterija, a Stjepan, koji za sebe spremno priznaje da je hiperaktivan i da mu \"punjenje\" ne treba skoknuo je u Zagreb  obaviti promotivne aktivnosti i najaviti spektakularni koncert 2CELLOSu pulskoj Areni 3. srpnja. Koncert je to koji ovaj rođeni Puležan čeka cijeli svoj život. No, prije povratka u Pulu i još nekoliko dana odmora  večeras je i Stjepan na nezaobilaznom mjestu svih ljubitelja glazbe - Tvornici.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije