Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Kerempuhu

Stota izvedba hit-predstave “Čudo u Poskokovoj Dragi”

Čudo u Poskokovoj Dragi,Kerempuh,
arhiva VL
11.04.2012.
u 14:37

Predstavu je prema romanu Ante Tomića režirao Krešimir Dolenčić. Premijera je bila 25. rujna 2010. godine, a do sada ju je vidjelo više od 50 tisuća gledatelja

U četvrtak 12. travnja u Satiričkom kazalištu Kerempuh održat će se stota izvedba hit-predstave “Čudo u Poskokovoj Dragi”, koju je prema romanu Ante Tomića režirao Krešimir Dolenčić. Premijera je bila 25. rujna 2010. godine, a do sada ju je vidjelo više od 50 tisuća gledatelja.

Nevjerojatna je to priča o Jozi Poskoku i četvorici njegovih sinova zarobljenih u Zagori i zaboravljenih u vremenu koje ih mimoilazi, priča o tome na koliko se načina može skuhati pura i kako je ipak moguće pronaći ljubav izgubljenu u ratu. Dramatizaciju romana potpisuje Željka Udovičić, a uloge tumače Željko Königsknecht, Vedran Mlikota, Mario Mirković, Boris Mirković, Luka Petrušić, Ana Maras...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije