Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRAĆAJU SE DANI HRVATSKOG FILMA

Imamo samo jedan dobar film o Domovinskom ratu i to je žalosno. Ali stanje u hrvatskom filmu sve je bolje

11.05.2023.
u 18:27

Uoči jednog od naša dva nacionalna filmska festivala, Dana hrvatskog filma, porazgovarali smo s njegovim ravnateljem, filmskim i TV redateljem, predsjednikom Ogranka režije i članom Upravnog odbora Hrvatskog društva filmskih djelatnika te voditeljem multimedijalnog i glazbenog programa Studentskog centra Zvonimirom Rumboldtom

Komentara 5

Avatar Cro_Puppy
Cro_Puppy
15:24 11.05.2023.

Vječna i bezvremenska djela su Transatlantik i Četvorored. Jakov Sedlar je najbolji hrvatski redatelj svih vremena.

BI
billynik
16:33 11.05.2023.

U tom broju 55 se nigdje ne vidi nikakvo hrvatsko obilježje, bar ne na vojnicima.

Avatar Asterix
Asterix
14:58 11.05.2023.

Da, Broj 55 dobar... upitno, u vrh glave dobar, ništa više od toga. Što se tiče neke ozbiljnije priče, bitka za Vukovar ili Oluja, bojim se da nemamo kapaciteta za napraviti pristojan film. Šteta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije