Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osvetnik

Spektakl prepun junaka iz Marvelovih stripova

avengers_nnn_kul_250412
arhiva
28.04.2012.
u 11:14

Posljednja u nizu visokobudžetnih 3D ekranizacija popularnih Marvelovih stripova, ovaj put o skupini superheroja od kojih smo većinu već upoznali u zasebnim filmovima (Hulk, Iron Man, Thor, Kapetan Amerika)

Cineplexx i druga kina U kina dolaze Osvetnici, posljednja u nizu visokobudžetnih 3D ekranizacija popularnih Marvelovih stripova, ovaj put o skupini superheroja od kojih smo većinu već upoznali u zasebnim filmovima (Hulk, Iron Man, Thor, Kapetan Amerika).

 Radnja počinje u trenutku kad antijunak Loki sa svojom svitom ugrozi mir na Zemlji. Nick Fury, voditelj međunarodne agencije za mir, poznatije pod imenom S.H.I.E.L.D., okuplja najistaknutije superheroje kako bi spasili svjetsku sigurnost. Uskoro započinje potraga za junacima koja će Nicka odvesti s jedne strane Zemljine polutke do druge... U filmu glume Robert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Samuel L. Jackson i druga poznata hollywoodska imena

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije