Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Balogov jubilej

Skup povodom osamdesetog rođendana Zvonimira Baloga

zvonimir balog
robert anić/pixsell
30.11.2012.
u 14:32

Povodom osamdesetog rođendana poznatog hrvatskog pjesnika, prozaika i likovnog pedagoga Zvonimira Baloga u srijedu 5. prosinca u DHK održava se okrugli stol. Balog je rođen 31. svibnja 1932. godine u Svetom Petru Čvrstecu.

Povodom osamdesetog rođendana omiljenog hrvatskog pjesnika, prozaika i likovnog pedagoga Zvonimira Baloga u Društvu hrvatskih književnika u Zagrebu 5. prosinca u 11.30 sati počinje okrugli stol o njegovu opsežnom djelu. Govorit će Diana Zalar, Lada Žigo, Dubravka Težak, Ranka Javor, Zorica Klinžić, Igor Tretinjak i slavljenik.

Balog je rođen 31. svibnja 1932. godine u Svetom Petru Čvrstecu. Pripadnik je krugovaške generacije i jedan od najpoznatijih pisaca za djecu čija se djela već desetljećima nalaze u lektiri.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije