Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trijumfalno otvorenje 60. Splitskog ljeta
Povratak na članak

Siriščević i Bareza Peristilu podarili Aidu za pamćenje

Počast predstavi iz 1954. dao je i Dinko Bogdanić efektnim baletnim prizorima

Komentari 2

NE
Neba
07:50 17.07.2014.

Gospodine Pofuk; imali smo prilike vidjeti na HTV direktan prijenos ove predstave koja uopce nema reziju a ne da je rezija za pamcenje - da bit ce za pamcenje po nezamislivom diletantizmu i rezijskom neznanju; zborski pjevaci se krecu po pozornici kao da su na probi, tj. bez ikakvog aktivnog sudjelovanja u predstavi; Aida stalno hoda po rampi lijevo desno, tri kucna ogledala i palma unistavaju prizor Peristila i sve skupa podsjeca na daleku provinciju u kojoj se ne moze bolje jer se ne zna bolje, a baletni dio je vise nego sramotan. Mi hvala bogu u Hrvatskoj imamo vrhunske redatelje koji su profesionalci i koji bi ovako vazan projekt (60. Splitsko ljeto) uspjeli obiljeziti na dostojan nacin. Poznato je da pisete narucene kritike i intervjue za honorar, ali ovo je i za vas previse.

VL
TM
tesla moj ponos
18:56 17.07.2014.

Gledao operu i završio s prvim činom. Amaterski uradak upravo kako je opisao/la Neba ! A mislio sam da sam potpuni skorojević i da nemam pojma o glazbi! Sad vidim da nije u meni problem nego slika akademskog slikara je s razlogom i potpisom slika akademskog slikara.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.