Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
62. pulski festival
Povratak na članak

Šest Zlatnih arena "Zvizdanu" Dalibora Matanića

Film "Zvizdan", produkcijske kuće Kinorama i producentice Ankice Jurić Tilić, proglašen je najboljim u nacionalnom programu 62. pulskog festivala

Komentari 12

SO
sohnahoakasaa
15:21 25.07.2015.

Sve ti cvalo mataniću ali samo da u glavi cvatnja prestaane. Svaka izgovorena riječ za hravatske medije je tvoja sramota i govori najviše o tebi a 'drugarska' spika s merlićem je dno dna. Mislila sam da gore nemožeš ali s takvima se nikad nezna....Moja greška. Sve nagrade 'belosvedske' buš pokupil jer si jako avangardan i jako dupelizičast. Produkcija 'regiona', glumci iz 'regiona', lova skuopljana po 'regionu', tema važna za 'region' i tako si ti veliki 'regionalist'. Pa budi i odi u...'region' neki. Jedva te takvog posebnog, filmskog maga 'svetske klase' 'obručke' čekaju.

VL
CP
Cviet Prigorja
15:53 25.07.2015.

Neojugoslavenski film na hrvatskom teritoriji. Kak su regionci pametni, urbani , osviješteni,napredni,lijepi... Antifašistički da bi rieč rekel.

VL
BA
bakulušić
17:28 25.07.2015.

Jugoslavenska škola, jugoslavenski filmovi, jugoslavenske nagrade...ništa tu hrvatsko nema. Osim neba i zemlje.

VL
ĆA
ćaćaća
15:46 25.07.2015.

regijonalni film koji ima za cilj nova bratstva i jedinstva..preočito da politika stoji iza njega ..sprdekana..

VL
DU
Deleted user
17:17 25.07.2015.

Oprostite, ali tko je taj matanić? Jel' to onaj iz Centra za mržnju i nasilje? A ne, ono je bosanac. Ništa zato, ista b..ra !

VL
IS
istri
23:01 25.07.2015.

ja se izvinjavam za neadekvatne rjeci, ali zame :brastvo i jedinstvo znaci zivjeti u miru i postivanju jedan drugoga.bez gledati ni boju koze ni pripadnost jodnoj naciji ili drugoj, a taj film je pouka svim ljudima koji ne misle koe ko g......n:caca i jos neki njemu slican.

VL
Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
10:42 26.07.2015.

Opet "neojugoslavenski", "jugoslavenski", "region", "regijon", pa jučer je predsjednica pri posjeti istarskim vatrogascima iskazala uvjerenje u regionalnu suradnju. Što vas pati region, Balkan, Zapadni Balkan, Srbija, BiH..., a kad krenu cajke onda se raspametite.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.