Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odličan odaziv

Šest tisuća posjetitelja na Danima otvorenih vrata HAZU

Zvonko Kusić
PIXSELL
15.11.2012.
u 16:25

Posjećenost je ove godine trostruko veća nego lani, a najviše posjetitelja bilo je na predavanjima u palači i knjižnici, pokazuje anketa

Drugi Dani otvorenih vrata u dva dana (13. i 14. studenoga) privukli su šest tisuća posjetitelja u prostore Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti diljem Hrvatske, pokazuju rezultati ankete. Ispunjavali su je građani koji su došli vidjeti bogat i raznovrstan program multimedijskih izložbi, izložbi knjiga, rukopisa pisaca i pjesnika, predavanja i radionica o našim znamenitim fizičarima, kemičarima i matematičarima od 12. do 20. stoljeća, videoprezentacije...

Posjećenost je ove godine trostruko veća nego lani. Odličan je bio i odaziv na koncerte, a zabilježena je i iznimno dobra posjećenost raznovrsnih predavanja u palači kao i knjižnici Hrvatske akademije. Povratne informacije posjetitelja, iz ankete provedene u palači Akademije, izrazito su pozitivne, a posebno su dobro primljeni izravni susreti s akademicima.

Ključne riječi

Komentara 1

EN
EndemskaVrsta
15:16 17.11.2012.

Zar je funkcija središnje nacionalne znanstveno-kulturne ustanove da zagađuje Zrinjevac otvarajući vrata, kako bi mentalne plijesni i vrijednosne gljivice mogle van??? A gdje su koncepti strateškog razvoja za 21. stoljeće??? Kad već citiram autora jedne opake, ali vrlo umjesne definicije s FB-a, da postavim i krajnje glupo pitanje: što je ostalo od časti i dostojanstva institucije koja je samu sebe premjerila primajući u članstvo nesvršenog učenika trrgovačke škole iz Supermarketa???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije