Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Incident
Povratak na članak

Ruski ekstremisti protiv filma A. Jolie

Aktivisti desne organizacije uletjeli su na projekciju filma i poručili da su usta redateljice umrljana “krvlju nevinih Srba”

Komentari 4

TS
Treći Svjetski Rat
16:52 03.04.2012.

Najbolje bi bilo da se stavovi o ratu ostave onima koji su ga proživjeli na prvoj crti a ne nekakvoj koščuri koja nema više nikakvog poštenog angažmana u svojoj zemlji jer je em prestara em preružna pa onda sije zlu krv po Balkanu, a gdje će drugdje, kako bi dokazala da ipak nešto radi, a ne radi ama baš ništa. U Bosni je bilo žrtava sa svih strana i osobno se ne usuđujem sati pred bilo koga od nijh i omalovažiti njegovu žrtvu. Makar tko da on bio! O mrtvima sve najbolje! I preživjelima!

VL
OB
-obrisani-
18:22 03.04.2012.

Ovaj iskaz ultranacionalističke solidarnosti sa srpskim radikalima prošao je uz uzvikivanje parola poput “Srbi – braća” i “Bosna – srpska zemlja”. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ruje vazda bili braća i biće zauvek !

VL
Avatar Byker
Byker
07:46 04.04.2012.

Svrbima i Rusima je očito teško istini pogledati u oči! Lakše se živi u mašti i laži !!!!!

VL
Avatar Byker
Byker
07:48 04.04.2012.

Serbi --- je.o vas onaj četnički kriminalac draža mihajlović! !!!!!!!!!!!!!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.