Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koncert

Rundek Cargo Trio na Špancifestu i na Fall festu

Portret Darka Rundeka, rad Ivane Ložnjaković
arhiva VL
16.08.2011.
u 14:35

Darko Rundek rijetke dane predaha koristi za odmor na Jadranu, a o popularnom Varaždinskom festivalu kaže: "Špancirfest mi je jako drag festival tako da se veselim odlasku u Varaždin u petak"

Rundek Cargo Trio neumorno leti "Plavim avionom“, a dvije su sljedeće stanice Špancirfest i Fall fest. U Varaždinu nastupaju u petak 19. kolovoza na Trgu Miljenka Stančića, a  26. kolovoza će nastupiti kao  headlineri mladog riječkog festivala. U posljednjih mjesec dana nastupili su na Festivalu 7 jezera u Pločama, zatim u Herceg Novom, u Srebrenici na festivalu Silvertown Shine te u nekoliko gradova regije koje inače ne posjećuju često.

Darko Rundek rijetke dane predaha koristi za odmor na Jadranu, a o popularnom Varaždinskom festivalu kaže:  – Špancirfest mi je jako drag festival tako da se veselim odlasku u Varaždin u petak, a na Fall festu u Rijeci još nismo nastupili. Volimo nastupati pred riječkom publikom i tamo se, eto, vraćamo nakon četiri mjeseca. Bit će dobro, taman da završimo ljeto u stilu.

Rundek prati što se događa na webu pa je aktivan i na svojem profilu na Facebooku. Nedavno je, u suradnji s diskografskom kućom Menart, pozvao obožavatelje da se umjetnički izraze, a od pristiglih radova najviše mu se svidio rad Ivane Ložnjaković, koja je nacrtala njegov portret.   

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Kairosa
Kairosa
10:02 17.08.2011.

Što ga ne zovu na Rujanfest?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije