Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jelačićev trg

Rundek Cargo Trio rasprodao koncerte, najavljena dva nova

Rundek
\"
03.04.2012.
u 12:42

Koncerti su zamišljeni kao bliska druženja s publikom, trajat će više od dva i pol sata, s jednom ili dvije stanke u kojima će moći upoznati glazbenike

Oba koncerta Rundek Cargo Trija, najavljena za srijedu i četvrtak, 11. i 12. travnja, u Vip Clubu rasprodana su zbog čega će se održati još dva koncerta, u petak i subotu, 13. i 14. travnja. Koncerti su zamišljeni kao bliska druženja s publikom, trajat će više od dva i pol sata, s jednom ili dvije stanke u kojima će publika moći upoznati glazbenike. Pjesma "Sanjala si da si sretna" možda ponajbolje predstavlja recentni album Rundek Cargo Trija "Plavi avion", jednoglasno ocijenjen kao jedan od Rundekovih autorskih vrhunaca. "Plavi avion“ album je Rundek Cargo Trija koji za razliku od Cargo orkestra ima novu i drukčiju stvaralačku energiju, namijenjenu slušateljima koji uživaju u njihovoj glazbi upravo onoliko koliko uživaju i sami glazbenici tijekom njezina stvaranja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije