Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Promocija

Roman "Žena tužnih očiju" Latice Ivanišević

 Latica Ivanišević,  Žena tužnih očiju
arhiva VL
21.10.2012.
u 12:03

Knjigu će predstaviti Julijana Matanović, Helena Sablić Tomić, Nives Tomašević i sama autorica, a ulomke iz knjige čita Tamara Garbajs

Stvaralački nadarena i u umjetničkom ambijentu odgojena, Latica Ivanišević prirodno je osjetila potrebu da se oduži sredini iz koje je potekla, da sačini album sjećanja, knjigu uspomena na obiteljske krugove svojega podrijetla. Tu priču ispričala je u svojoj prvoj knjizi \"Slušaj i gledaj, Latice\"  obiteljskom romanu iz visokog zagrebačkog društva u kojem se reflektiraju mnoge estetske i ideološke odrednice i kontroverze 20. stoljeća i kroz koji šeću povijesne firuge koje su odredile kulturnu, ali i političku povijest ovih prostora.

Latice Ivaniševiće je upravo, u izdavačkoj kući Ljevak,  objavila svoj drugi roman \"Žena tužnih očiju\". To je   priča o Evi, ženi tužnih očiju koja živi među nama, koju nitko ne primjećuje kako se gubi u mnoštvu, kako je sjetna i odsutna. Ovaj romanu donosi duboko tragičnu priču, a opet toplu i ljudsku, kojom će s pravom privlačiti i zahtijevati pažnju čitalačke publike u svim svojim slojevima i aspektima.

Promocija romana održat će se u srijedu 24. listopada u 18 sati u Muzeju za umjetnost i obrt  (Trg maršala Tita 10, Zagreb). Knjigu će predstaviti Julijana Matanović, Helena Sablić Tomić, Nives Tomašević i sama autorica, a ulomke iz knjige čita Tamara Garbajs.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije