Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bugarski hit

Roman "Misija London" Aleka Popova do drugog izdanja

roman misija london aleka popova hrvatski hit
arhiv vl
30.12.2010.
u 13:06

U samo tri tjedna Meandar je rasprodao prvo izdanje romana bugarskog pisca Aleka Popova "Misija London". Popov je bio i gost pulskog sajma knjige i autora, a roman je s bugarskog na hrvatski prevela Ksenija Banović.

Tržište knjige ipak nije zamrlo. U samo tri tjedna Meandar je rasprodao prvo zdanje romana "Misija London" bugarskog književnika Aleka Popova, pa se u knjižarama našlo drugo izdanje. Roman je publici predstavljen na Interliberu, a Popov je bio i gost pulskog sajma knjige i autora.

O knjzi u kojoj je opisao vlastito diplomatsko iskustvo iz Londona govorio je i u Zagrebu i to na promociji u kinu Grič. Bugarsku uspješnicu na hrvatski je prevela Ksenija Banović, a roman koji je osvojio i kritiku i publiku  kao stvoren je za čitanje u ovim blagdanskim danima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije