Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
smrt glazbenika

Robin Gibb preminuo u 63. godini nakon duge borbe s rakom

robin gibb
pixsell
21.05.2012.
u 01:39

Član legendarne britanske diskoskupine Bee Gees preminuo je Engleskoj nakon što je u travnju tjedan dana proveo u komi

Robin Gibb, jedan od trojice braće koji su činili diskoskupinu Bee Gees, preminuo je u Engleskoj u nedjelju ujutro nakon duge bitke s rakom. Šezdesetdvogodišnjem je Gibbu bio dijagnosticiran rak jetre i debelog crijeva, a u travnju je tjedan dana proveo u komi. Iza sebe je ostavio suprugu Dwinu, kćer Melissu i sinove Spencera i Robin-Johna.

Njegov blizanac Maurice umro je još 2003. godine od zapetljaja crijeva, a jedini preživjeli član trojca iz legendarne skupine 65-godišnji je Barry.

Trojica Britanaca proslavila su se tijekom "diskoidnih" sedamdesetih, a u svjetske zvijezde pretvorio ih je film Groznica subotnje večeri iz 1977. čiji je ključan element bila njihova glazba. Prodali su više od 200 milijuna albuma, a 1997. godine ušli su u Rock and Roll Hall of Fame.

Ključne riječi

Komentara 10

SN
snovakor
08:10 21.05.2012.

Vidiš da je novinar preokrenuo priću, sada je umro od zapetljanja crijeva a ne od drogiranja....a zna se, da masa njih baš umre od droge, od čega bi, to im je zadnje, što još nisu probali i što im je stvarno dostupno !

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
09:20 21.05.2012.

21.05.2012. u 08:10h snovakor je napisao/la: A da probaš malo čitat s razumijevanjem, prije nego što ispališ glupost?

ZX
zark x
06:35 21.05.2012.

Stvarno zalosno. Obozavao sam njihove pjesme. Ali najvise mi se svidjao najmladji brat Andy i njegove pjesme kojeg ovdje nisu spomenuli. I on je umro prije desetak godina od drogiranja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije