Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Mad About the Boy"

Bridget Jones vraća nam se u četvrtom nastavku

IMBD
11.04.2024.
u 12:02

Najnoviji nastavak filma o Bridget Jones, "Bridget Jones: Mad About the Boy", s Renée Zellweger u glavnoj ulozi premijerno će se prikazati 14. veljače 2025. godine

Dvostruka oskarovka Renée Zellweger vraća se 'staroj' novoj ulozi u filmu pod nazivom "Bridget Jones: Mad About the Boy", stoji u objavi za javnost te se dodaje da se film temelji na istoimenom bestseleru autorice Helen Fielding, piše Guardian.

Hugh Grant, koji je glumio Daniela Cleavera u "Dnevniku Bridget Jones" iz 2001. i nastavku "Bridget Jones: Na rubu razuma" iz 2004., vraća se u franšizu te će u "Mad About the Boy" glumiti uz Zellweger. Grant se nije pojavio u trećem nastavku franšize, "Beba Bridget Jones" iz 2016., unatoč tomu što je njegov lik bio dio radnje tog filma.

U četvrtom će im se nastavku pridružiti i Emma Thompson, koja je u "Bebi Bridget Jones" glumila dr. Rawlings. Uz nju će se u novom nastavku filma pojaviti Chiwetel Ejiofor i zvijezda "Bijelog lotosa" Leo Woodall.

Navodno u filmu više nema Colina Firtha, koji je u prva tri glumio šarmantnog Marka Darcyja, a radnja se odvija u vrijeme nakon što je Darcy poginuo u Sudanu i prikazuje život Jones kao udovice s dvoje male djece. 

Njezina novog partnera tumačit će Leo Woodall.

Mnoštvo obožavateljica filmova o Bridget Jones najavljuje bojkot četvrtog filma ne bude li u njega uključen i omiljeni im Darcyjev lik. 

Film će se snimati ovog ljeta u Londonu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije