Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova izdanja

Remasteriran put Nicka Cavea od histerije prema mračnom popu

cave
arhiva
14.04.2010.
u 15:01

Ovih je dana objavljen drugi paket iz kolekcije remasteriranih albuma Nicka Cavea čije je kronološko izdavanje počelo lani s prva četiri albuma.

Ovih je dana objavljen drugi paket iz kolekcije remasteriranih albuma Nicka Cavea čije je kronološko izdavanje počelo lani s prva četiri albuma. U ovom su valu objavljeni albumi “Tender Pray” (1988.), “Good Son” 1990.) i “Henry’s Dream” (1992.) na kojima Cave počinje sve više kočiti histeriju i pušta u prvi plan mračne, ali prekrasne melodije koje idu i do punokrvnog - doduše, garažnog - popizma (“Deanna”, “Weeping Song”, “Straight To You”).

 Ovo je prilika za određenu revalorizaciju albuma “Henry’s Dream” koji je u vrijeme objavljivanja otrpio određene kritike za razvodnjavanje u odnosu na prethodna dva albuma, ali svirački i autorski album sadrži neke od Caveovih pjesama karijere.

 Osim izvrsnog zvuka, ova kolekcionarska izdanja sadrže bonus DVD na kojem su sve pjesme u dolby surround sustavu, bonus pjesme i nove nastavke dokumentarca “Do you love me like I love you” o snimanju svakoga pojedinog albuma. Nastavak kolekcije očekuje se krajem godine.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije