Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rachlin i prijatelji

Rachlinov festival u Dubrovniku otvara Mehta sa Beograđanima

zubn mehta dolazi u dubrovnik
duško marušić/pixell
20.02.2011.
u 11:12

Beogradska filharmonija sa jednim od najslavnijih dirigenata svijeta Zubinom Mehtom otvaraju 11. festival Rachlin i prijatelji koji se održava u Dubrovniku. I ovog ljeta Rachlin u Dubrovnik dovodi ponajbolje svjetske glazbenike.

Jedanaesto izdanje dubrovačkog festivala Rachlin i prijatelji otvoriti će 27. kolovoza Beogradska filharmonija pod ravnanjem slavnog dirigenta Zubina Mehte. Veliki Mehta tom će prilikom dirigirati Violinski koncert Johannesa Brahmsa sa solistom Rachlinom, te Brahmsovu Drugu simfoniju. Do 8. rujna u Dubrovniku će nastupiti i Mischa Maisky, Yefim Bronfman, Janine Jansen, Itamar Golan, Martin Grubinger, orkestar Academy of St. Martin in the Fields... ali i filmske zvijezde i stalni gosti Dubrovnika Sir Roger Moore i John Malkovich. Rachlin najavljuje i humanitarnu gala nogometnu utakmicu pod okriljem UNICEF-a, te koncert za Dubrovčane koji će se održati u crkvi sv. Ignacija na Jezuitima kao poklon građanima Dubrovnika i njihovim gostima. Ulaznice za sve koncerte biti će u prodaji već od 15. ožujka.

Ključne riječi

Komentara 6

VE
velikazmija
12:01 31.08.2011.

tportal beogradska filharmonija ugostila srpske repere -- eto a imamo tu naziv studio alektik -- ko voli nek izvoli -- jednim udarcem dvi muhe --

VE
velikazmija
11:54 31.08.2011.

dogodine presjednik nek pozove bagarićku i marka perkovića thompsona --

OB
-obrisani-
11:38 20.02.2011.

Neznam kako ce se ogrebati za lovu, ali vjerojatno ima budala koji ce to platiti. Ja bi u svakom slucaju prioritirao domace glazbenike, ali eto to je samo moje misljenje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije