Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HNK Osijek

Premijera predstave 'Hana i Hana' Mire Perić Kraljik

Katarina Baban
arhiv HNK Osijek
15.03.2013.
u 11:35

U ovoj duo drami igraju osječke glumice Petra B. Blašković i Katarina Baban. Kostimografiju i scenografiju potpisuje Neven Mihić, a za glazbenu pozadinu pobrinula se Mariaberta Blašković

U 104. kazališnoj sezoni Noćna scena HNK u Osijeku ponovno će zasjati premijernom izvedbom predstave \"Hana i Hana\" autorice i redateljice Mire Perić Kraljik, koja će se održati u subotu u 20 sati. U ovoj duo drami igraju osječke glumice Petra B. Blašković i Katarina Baban. Kostimografiju i scenografiju potpisuje Neven Mihić, a za glazbenu pozadinu pobrinula se Mariaberta Blašković. Ovo je redateljski prvijenac dramske prvakinje Mire Perić Kraljik, koja je u HNK igrala punih 30 godina.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije