Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
premijera
Povratak na članak

'U ime naroda' - film o pozadini komunističkih ubojstava u Dubrovniku u produkciji Laudata

''U ime naroda'', najnoviji film u produkciji Laudata, dokumentirana je istina o pozadini komunističkih ubojstava u Dubrovniku i okolici 1944. godine. Pretpremijera tog filma ispunila je do posljednjeg mjesta najveću dvoranu kina Cinestar u Branimir centru u Zagrebu.

Komentari 9

DU
Deleted user
23:21 16.05.2016.

Polako i sigurno istina o zlocinima nasih vrlih antifasista i jugokomunista izlazi na svjetlo dana.....pupi, stazicu, terselicka.,,.,javite seeeee

VL
CU
cungalunga
23:25 16.05.2016.

Ali nije mi jasno kako je Tito na svakom popisu 15 najvećih zločinaca 20. stoljeća, a istovremeno jedan od najljepših trgova u Zagrebu nosi njegovo ime, istovremeno se na skupovima Antife govori da je komunizam plemenita ideja ( na svakom popisu je prvi Mao sa 30-50 milijuna žrtava, toliko o plemenitosti ) i još Baldasar kod Stankovića govori da je Tito pozitivan lik u hrvatskoj povijesti. Guše nas i koče propali đaci kumrovečke škole. 50 godina se nad ljudima vršilo pranje mozga nije se za čudit...

VL
DE
Demokracija
12:48 17.05.2016.

Još uvijek 50.000 masovnih ubojica koji su nosili partizanske,JNA i "milicijske" unifirme je živo i primaju ogromne mirovine za ta ubojstva.

VL
GR
Gradiščanka
19:15 17.05.2016.

Žalosno je čitati ova opravdavanja: i Napoleon je ubijao, Rusi, Francuzi i Englezi ne spominju izdajnike! Krivci su se uvijek znali skloniti, ovdje su ubijeni na okrutan način ugledni dubrovački građani koji nisu činili zločine.. Nije li moguće jednostavno reći:: s tim ubojstvima je učinjena velika pogreška, žalimo zbog toga. Imenovati ljude kukoljem, jezik je mržnje i nadmenosti. Klonite se toga, bit će Vam lakše.

VL
HV
hvohb
10:23 17.05.2016.

Sve se radi da se istinska oslobodilačka borba ukalja. Sto Rusi,Francuzi i Englezi čuvaju vrednote antifasističke borbe i ne spominju izdajnike i njihove saučesnike. Svi su eliminirali po kratkom postupku ali im se to ne stavlja na trret kao partizanima.. Jeli bilo potrebno da Čerčil naredi na samom kraju rata bombardiranje Drezdena u kojem je poginulo preko 100.000 ljudi, Amerika atomske bombe. Partizani nisu nikog napali,već čistili svoje od kukolja.Sve se radi da počnemo još suze trošiti na ološ.

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
02:55 17.05.2016.

Jel bilo ubijanja u Dubrovniku prije dolaska partizana?

VL
DO
domljani
00:26 17.05.2016.

u ratu su uvijek prijeki sudovi ; napoleon je dubrovniku ubijao gospare bez sudenja

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.