Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
riječki hnk
Povratak na članak

Potpisan ugovor o imenovanju Marina Blaževića za intendanta unatoč Hasanbegovićevoj odluci

Vojko Obersnel rekao je da se Zlatka Hasanbegovića pogrešno naziva tehničkim ministrom, jer tehnička vlada postoji u redovnoj proceduri nakon raspisivanja izbora

Komentari 4

SA
saneko23
15:12 31.08.2016.

Nakon dobivenih izbora opet se ovih liberalnofašističkih SDP-ovih pijavica rješiti po kratkom postupku...

VL
ST
stefj
15:10 31.08.2016.

Opet SDP-ove gluposti... Zakon ne poznaje razliku u tome da li je vlada tehnička zato jer je pala ili zato jer su održani novi izbori. Ovlasti su jednake... A ovo je samo korištenje trenutka i namjerno stvaranje konflikta pred izbore. SDP živi od konflikata, a i kampanja im se svodi na omalovažavanje i poticanje mržnje prema drugima. Eh ništa se nije promijenilo kod njih zadnjih 70 godina, osim izravnih metoda. Danas više ne mogu ubijati političke protivnika, ali ih mogu ocrniti i šikanirati preko medija, tj. pokušati ih politički ubiti...

VL
YE
yelahiah
18:46 16.09.2016.

Crveni kmeri u Rijeci na aparatima.Dolijali drugovi,kraj vam je vrlo blizu,izazivate neprestano napaceni narod,cijena se mora kad tad platiti za sva zla koja ste ucinili.Najbolje mi kad debela gica kaze Rijecanke i Rijecani a i sam zna da toga je sve manje ili ne postoji,to je kao da ja sutra odem u Pariz i kazem da sam parizanin,katastrofa ..vno debelo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.