Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CD

Posthumni album Johnnyja Casha s barem tri nova dragulja

cash
ahiva
17.03.2010.
u 13:09

Novi posthumni album Johnnyja Casha šesti je nastavak njegove kolekcije “American recordings”. Ponovno u produkciji Ricka Rubina, album nosi barem tri nova dragulja.

Novi posthumni album Johnnyja Casha šesti je nastavak njegove kolekcije “American recordings”. Ponovno u produkciji Ricka Rubina, s minimalističnom količinom instrumenata, ali maksimalno jakim emocioanlnim nabojem, album nosi barem tri nova dragulja.

Uvodna “Ain’t No Grave” uklapa se u prethodni niz izvanrednih pjesama o smrti (“The man Comes Around”), Sheryll Crow može biti oduševljena verzijom njezine “Redemption Song”, a treba li izabrati najljepšu melodiju na albumu, onda je to svakako “For THe Good Times” Krisa Kristoffersona. Dojam je da pjesme nisu birane istančano kao na prvim albumima, ali ipak se radi o dobrodošlim ostacima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije