Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Paolo Sfeci
Povratak na članak

Posljednji pozdrav Draženu Buhinu Buhi

Buha je bio neizmjerno dobar, pošten, vrijedan, samozatajan i tih čovjek. Nisam ga u životu čuo da je o nekom rekao nešto ružno, iako je možda ponekad imao razloga, ili da je o sebi rekao nešto lijepo, kaže Sfeci

Komentari 1

SE
serđo
13:10 14.02.2012.

eto, zahvaljujući ovom silom životnih prilika koncizno i profesionalni i emotivno sročenom tekstu g. sfecija, i ja sa naučio nešto novo o hrvatskom kulturnome nebu i pokojnom samozatajnom djelatniku. ovo je prava oaza osvježenja u moru žutila ovih naših tabloida, pa makar za to netko trebao i umrijeti da se objavi. srećom da o njemu nije morao pisati alaksandar dragaš, pa nismo morali čitati o \"crnoj epizodi u karakteru dotičnog, provedenoj na frontu\".

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.