Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagrebdox

Poduzetnom Gangsteru nagrada publike i nove udavače

Gangster te voli
04.03.2013.
u 15:06

Gorko-slatka dokumentarna komedija “Gangster te voli” snimana je u okolici Imotskog, a dvojica protagonista družila su se s posjetiteljima Zagrebdoxa

U nedjelju navečer dodijeljena je i posljednja nagrada 9. ZagrebDoxa i to ona mnogima najvažnija. Nagradu publike dobio je film “Gangster te voli” domaćeg autora Nebojše Slijepčevića i producentice Vanje Jambrović koji je uz iznimno dobre reakcije prikazan na otvaranju festivala, a potom još dvaput, u programskoj cjelini s kratkim Slijepčevićevim “Muškim filmom”.

Gorko-slatka dokumentarna komedija “Gangster te voli” snimana je u okolici Imotskog, gdje se karizmatični bračni posrednik Gangster već trideset godina bavi spajanjem povučenih imotskih mladića i djevojaka iz Hrvatske i okolice.

– Ja imam dosta utakmica u nogama i još sam davno shvatio da bi moje iskustvo moglo pomoći našim mladima – objasnio nam je jednostavno Gangster kako se umjesto karijere parketara odlučio za bračno posredovanje navodno spojivši stotine parova. Čitav tjedan gledali smo ga u “akciji” na festivalskim hodnicima, kako fotografira zgodne mlade djevojke, nudi im formulare za traženje bračnog partnera, šarmira, arhivira...

– Svako putovanje dobra je prilika za posao, a ovdje očito ima mnogo slobodnih djevojaka za imotske neženje – rekao je smiješeći se preko sunčanih naočala.

Takvo brzo umrežavanje i snalažljivost davno su mu donijeli nadimak Gangster, a sada i diplomu ZagrebDoxa za publici najdražeg protagonista. Tko zna, možda je tijekom festivala i spojio neki novi par!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije