Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
karlovac

Počinje drugo Riječno kino na obali Korane

riječno kino
arhiva
28.06.2012.
u 15:25

Prvog vikenda prikazat će se Željezno nebo, finska parodija o nacistima koji 1945. bježe na Mjesec, zatim dokumentarac Veliki dan, o vjenčanjima te Žena u crnom koja igra u nedjelju u ponoć nakon finala Europskog prvenstva

Riječno kino u Karlovcu počinje u petak 29. lipnja od 21.30 sati finskom parodijom Željezno nebo na obali Korane, Foginovo. Radnja je o nacistima koji 1945. bježe na Mjesec i planiraju osvetu. U subotu 30. lipnja u isto vrijeme igra dokumentarac Veliki dan, o vjenčanjima i svemu oko njih, a u nedjelju 1. srpnja od ponoći Žena u crnom (prije toga prikazuje se finale Europskog prvenstva od 20.45 sati). Riječno kino traje i idući vikend, pa se u petak 6. srpnja prikazuju Noćni brodovi od 21.30 sati, u subotu 7. srpnja u isto vrijeme igra Nader i Simin se rastaju, a u nedjelju 8. srpnja od 21.30 sati Inspektor Martin i banda puževa, prvi dugometražni animirani domaći film.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije