Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi album

Počela prodaja ulaznica za koncert Z. Predina i M. Dedića u Gavelli

predin i dedić
arhiva vl
25.10.2011.
u 14:56

Koncert u Gavelli ujedno je i prvo predstavljanje albuma svirkom uživo, a donosi poslasticu sa 12 pjesama što su ostavile traga – Bregovićeva "Ti si mi u krvi", Runjićeva "Galeb i ja", "Magla" Karla Metikoša...

Zagrebačka koncertna promocija albuma Zorana Predina i Matije Dedića "Tragovi u sjeti" održat će se u Gradskom dramskom kazalištu Gavella 21. prosinca  od 20.30 sati. Koncert u Gavelli ujedno je i prvo predstavljanje uživo cijelog albuma "Tragovi u sjeti" koji je objavljen početkom listopada, a donosi poslasticu sa 12 pjesama što su ostavile traga u vremenu i sjećanjima mnogih generacija – Bregovićeva "Ti si mi u krvi", Runjićeva "Galeb i ja", "Magla" Karla Metikoša, Balaševićeva "Priča o Vasi Ladačkom" i druge pjesme velikih pjevačkih zvijezda i autora bivše države. Što očekuje publiku u Gavelli možda najbolje opisuju isječci iz nedavno objavljene recenzije Večernjakova kritičara Denisa Leskovara:

"Uokvirene Zoranovim sugestivnim vokalom i Matijinim impresionistički džeziranim potezima klavira, sve su pjesme prepuštene svom temeljnom ugođaju i svedene na kostur pa su tako ogoljene prodisale novim životom – još sjetnijim nego u izvornim izvedbama Olivera, Josipe, Dugmeta i ostalih... Ovome se doista nema što dodati i oduzeti.",  napisao je.

Ulaznice za koncert stoje 200 kuna, a mogu se kupiti na blagajni kazališta Gavella ili u Aquarius music shopu.

Ključne riječi

Komentara 1

CN
Comfortably Numb
17:26 31.10.2011.

Koliko sam ja upucen u muziku...a jesam,ochito,bolje od pisca ovog texta...\'\'Ti si mi u krvi\'\'nije Bregoviceva,vec pjesma...Kornelija i Spomenke Kovach...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije