Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPEKTAKL

Planule ulaznice za Mahlera u zagrebačkoj Areni!

'gergijev_nnn_kul_010711'
''
01.07.2011.
u 15:54

Prodano je svih 5000 ulaznica, koliko ih je bilo pušteno u prodaju. Stari pretplatnici Zagrebačke filharmonije imat će organiziran besplatni prijevoz na koncert ZET-ovim autobusima od Lisinskog do Arene i natrag.

Ulaznice za spektakularnu Mahlerovu Simfoniju tisuće u zagrebačkoj Areni 4. srpnja u izvedbi Zagrebačke i Slovenske filharmonije, razgrabljene su do posljednje!



Nova prijateljstva

Od 5000 ulaznica, koliko ih je pušteno u prodaju, u subotu oko podneva u prodaji više nije bilo - niti jedne.  

– Interes publike je golem i presretni smo zbog toga. To je dosad neviđeni spektakl, prilika koja vam se pruža vjerojatno jednom u karijeri – ushićeno nam je izjavio nadzornik orkestra Mirko Boch, koji svakodnevno sa zagrebačkim glazbenicima putuje u Ljubljanu na zajedničke probe sa slovenskim kolegama.

– Atmosfera na probama je izvrsna! Stvaraju se nova prijateljstva, a puno naših i svira u Slovenskoj filharmoniji, pa se i obnavljaju stara poznanstva. Doduše, malo nam je naporno putovati svaki dan u Ljubljanu. U posljednjih desetak dana radimo 24 sata na dan, evo kolege su radile jutros do pola pet. Međutim, kad na probama krene zvuk, zaboravimo na sve to. Usto, tu je i Valerij Gergijev, on je pravi mag za takvo što, čast nam je raditi s njim – dodaje Mirko Boch. Na ovom spektaklu organizacijski se sustavno radilo u posljednje tri godine, a uz glazbenu svetkovinu, bit će to i spektakularna proslava neovisnosti Hrvatske i Slovenije.

Bus za stare pretplatnike

Iz Zagrebačke filharmonije obavještavaju svoje stare pretplatnike da će na dan koncerta 4. srpnja imati osiguran besplatni prijevoz ZET-ovim autobusima koji će u 19.45 sati krenuti s ugibališta ispred dvorane Lisinski, a poslije koncerta čekat će ih ispred dvorane Arena Zagreb.

Komentara 1

MU
muzikant
22:19 01.07.2011.

Bulšit, Gergijev dolazi tek pred koncert u nedjelju...dotada je asistent zaposlen

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije