Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
grafika
Povratak na članak

Picassova 'Glava muškarca' izložena u Kozarskoj Dubici

Zbog Picassa je u knjižnici koja se nalazi nedaleko od granice s Hrvatskom postavljen nadzor, a pojačane su i sigurnosne mjere u tom mjestu.

Komentari 4

OD
odisej22
09:52 16.04.2014.

Deziderije,ti si u kontradikciji Sam as sobom.Crtezi su ti ruzni al,bi ti tukao one Koji bi ih stavljali na zid .Normalno,svoju ruznocu ne vidis.Ona je duboko u tebi.Izgleda da je Tebe slikao Picasso.

VL
MA
mare0801
14:32 16.04.2014.

Deziderij,zašto komentiraš,ako sam kažeš da se ne razumiješ.Umjetnost se u velikoj mjeri doživljava osobno,i svaki čovjek ima nešto što mu je bliže i što ga dira,a i ono što mu se ne sviđa.A i to što me ne dira,ne treba osporavati kao vrijednost.S Picassom se uvijek neznalice sprdaju,jer je dušu dao za rečenicu:ovo bi i moje dijete bolje naškrabalo.

VL
Avatar deziderij
deziderij
07:51 15.04.2014.

Nisam stručnjak za slike i slikarstvo ali neki crteži tog izvikanog majstora su toliko nakaradni i odvratni da bih istukao nekog tko bi mi ih stavio na zid. Zar je nekome toliko važan samo potpis tog autora ili ima toliko pokondirenih ?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.