Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
30 godina

Partibrejkersi u Tvornici slave rođendan benda

Partibrejkers
Arhiva VL
29.11.2012.
u 14:03

Prema najavama organizatora, zagrebačku publiku očekuje dvosatna paljba rock-klasika kao što su "1000 godina", "Kreni prema meni", "Put", "Hoću da znam", "Hipnotisana gomila"

Legendarni Partibrejkersi, jedan od najvećih rock-sastava regije, u subotu u Tvornici slave 30 godina svog postojanja. Prema najavama organizatora, zagrebačku publiku očekuje dvosatna paljba rock-klasika kao što su "1000 godina", "Kreni prema meni", "Put", "Hoću da znam", "Hipnotisana gomila"... 

– Nikad ne može ništa isto izgledati, ni jedan dan ne sliči na onaj prethodni, ni jedan naš koncert nije isti… Nadamo se da ćemo ovaj put biti još bolji nego na prijašnjim koncertima, a govori se da nikad nismo razočarali – poručio je Goran Kostić Cane pred zagrebački koncert.

On je jedan od osnivača benda koji je rođen 1982. u Beogradu. U njemu su tada bili bubnjar Goran Bulatović Manzanera, te gitaristi Nebojša Antonijević Anton i Ljubiša Kostandinović. Nazvali su se Partibrejkers, kako su sami sebe doživljavali.

Ključne riječi

Komentara 1

MA
mare0801
16:57 29.11.2012.

zavidim svima koji će na koncert!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije