Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Paris Hilton za 17 pasa izgradila 'mini-palaču'

paris_hilton-txt.jpg
import
15.02.2008.
u 12:02

Paris Hilton odlučna je u namjeri da svojim voljenim psićima priušti luksuz u kojem i sama uživa otkad se rodila. S tim na umu, sagradila im je (ne svojim rukama naravno) minijaturnu verziju svoje vile u Los Angelesu.

26-godišnja razbaštinjena nasljednica koja je slavu stekla upornim pojavljivanjem na partyjima širom SAD-a, a kasnije se okušala kao pjevačica i glumica ima 17 psića i odlučila je njihovu pseću palaču smjestiti u dvorište kako bi se razmaženi dlakavi ljubimci osjećali ugodno.

No, Paris bi hvalisanje činjenicom da ima čak 17 psića, moglo skupo stajati jer je postala predmet istrage losanđeleskog ureda za zaštitu životinja. Paris je u showu Ellen DeGeneres govorila o pozamašnoj kolelciji pasa potpuno nesvjesna činjenice da je u Los Angelesu protuzakonito imati više od tri psa.

Službenici spomenutog ureda već su posjetili Parisinu vilu, no vrckava plavuša kao ni njeni psići nisu bili kod kuće. "Zaštitati životinja" najavili su da to nije bio njihov posljednji posjet, naprotiv odlučili su provesti cjelovitu istragu.

(M.Mik.)

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije