Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MALA SCENA

Padobranci petu godinu putuju, ovaj put u Sloveniju, BiH i Dansku

padobranci
Mala scena
06.10.2011.
u 15:23

Nakon više od 5 godina igranja ne prestaje interes za neverbalnu predstavu o gravitaciji za djecu koja je svoju svjetsku praizvedbu imala 2006. godine u Bologni.

Najpoznatiji hrvatski kazališni izvozni proizvod, predstava zagrebačkog kazališta Mala scena "Padobranci ili o umjetnosti padanja“, ponovno putuje! Ni nakon više od pet godina igranja ne prestaje interes za ovu neverbalnu predstavu o gravitaciji za djecu stariju od tri godine, koja je svoju svjetsku praizvedbu imala početkom ožujka 2006. godine u Bologni.

„Padobranci“ će gostovati na festivalu „Zlata paličica“ u Ljubljani 7. listopada, na festivalu MESS u Sarajevu, 9. listopada, a na tri festivala u Danskoj (Kopenhagen, Aarhuis i Viborg) predstavit će se od 16. do 23. listopada ove godine.

Predstavu, koja je odigrana na svih pet kontinenata u najznačajnijim kazališnim dvoranama svijeta osmislio je Ivica Šimić, koreografiju su napravili Larisa Lipovac i Damir Klemenić, kostime Hana Letica, a autorsku glazbu skladao je Alen Kraljić. U predstavi igraju Kristina Bajza Marčinko i Tomislav Krstanović.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije