Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbor

Otvara se Salon fotografije Vinkovci 2013.

'13.04.2012., Vinkovci - U galeriji fotografije Meraja otvoren Salon fotografije Vinkovci 2012. na kojemu je ove godine izlozeno 92 fotografije od 66 autora. Photo: Goran Ferbezar/PIXSELL'
'Goran Ferbezar/PIXSELL'
18.04.2013.
u 20:57

Istaknuti hrvatski fotograf i dizajner Stanko Herceg od 922 fotografije 238 autora prispjele na natječaj odabrao je 93 rada 62 autora

U petak navečer se u galeriji fotografije Meraja otvara Salon fotografije Vinkovci 2013. što ga već 14 godina organizira Fotoklub Vinkovci. Ovogodišnji izbornik, istaknuti hrvatski fotograf i dizajner Stanko Herceg od 922 fotografije 238 autora prispjele na natječaj odabrao  je 93 rada 62 autora koja će biti izložena u Meraji do 12. svibnja.

Sve odabrane fotografije bit će objavljene u katalogu izložbe. Na otvaranju Salona fotografije 2013. bit će uručene nagrade za najbolje pojedinačne fotografije Oliveru Bešiću iz Virovotice koji je osvojio prvu i treću nagradu i Branki Sekulo iz Dubrovnika, a za kolekcije prvu nagradu je osvojila Tena Pavletić, drugu Goran Jović, a treću Stipe Surać. Na samom otvaranju Salona bit će objavljenio tko je nagrađen Grand Prixom što se dodjeljuje kao posebna nagrada i priznanje autoru koji se svojim pristupom, idejom ili kvalitetom izdvaja od svih drugih radova pristiglih na natječaj.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije