Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prijetili glumcima
Povratak na članak

Oliveru Frljiću u Poljskoj zabranili predstavu Nebožanska komedija

Gotovo da mu se preslikala situacija iz Srbije, kada je u Beogradu radio "Đinđića", ali Oliver kaže da je mnogo više sličnosti bilo sa pokušajima zabrana u Splitu.

Komentari 5

MR
MrWho
08:20 29.11.2013.

E, moj Frljiću! Mislio si da je Poljska i poljski narod isto što i Hrvatska i da će dopustiti da svojim kvazipredstavama obezvrjeđuješ njihova suvremena dostignuća koja te ne zanimaju kao što te ne zanimaju niti hrvatska dostignuća nego tragediju jedne obitelji koristiš kako bi skrenuo pažnju na sebe. Frljiću pokušaj napraviti nešto suvislo u kazališnom svijetu!!

VL
Avatar SINIŠA POLJAK
SINIŠA POLJAK
07:08 29.11.2013.

Bravo Poljaci!!!!!!!!!! Hrvati ugledajte se u Poljake i nogom u g....u Frljića. Ako mu ovdje ne valja neka ide u Sjevernu Koreju.

VL
K7
Kiki 7
07:31 29.11.2013.

Ceo svet je protiv njega. Ne zvući li vam to poznato?

VL
RE
reinette
09:06 29.11.2013.

Čini mi se da je Frljić pun mržnje i ponekad mi ga bude žao zbog toga. Ali zašto je našao baš Poljsku, zemlju koju je Hitler prvu pregazio u Drugom svjetskom ratu i koja se u tom istom ratu toliko napatila? Zašto recimo nije napravio predstavu o Katynskoj šumi? Ili mu je problem priznati da su "antifašisti" Rusi počinili takav zločin?

VL
Avatar lastan
lastan
14:00 29.11.2013.

Pitam se zašto me to, što mu je predtsava skinuta, ne čudi ?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.