Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
koncert

Oliver Dragojević i Zagrebačka filharmonija u Lisinskom

dragojević
arhivska fotografija
10.05.2010.
u 17:00

Nakon uspješnog nastupa u londonskom Royal Albert Hallu, Oliver Dragojević u petak, 28. i nedjelju, 30. svibnja nastupa sa Zagrebačkom filharmonijom u dvorani Lisinski.

Nakon uspješnog nastupa u londonskom Royal Albert Hallu, Oliver Dragojević u petak, 28. i nedjelju, 30. svibnja nastupa sa Zagrebačkom filharmonijom u dvorani Lisinski.

Dirigent je dugogodišnji Dragojevićev suradnik Alan Bjelinski, koji je s jednim od ponajboljih hrvatskih pjevača nastupio i na nedavnom londonskom nastupu. Iza Olivera Dragojevića nastupi su u bečkom Konzerthausu, newyorškom Carnegie Hallu te pariškoj Olympiji.

Komentara 4

EU
EUfan
22:43 10.05.2010.

\'ko još njega sluša, pobogu?

OX
oxymoron
22:57 10.05.2010.

ovo je prvi Oliverov koncert u zadnjih par godina na koji ce domorodci, urodjenici i autohtono stanovnistvo biti u publici...samo jos da na sljemenu ne proradi nekakav vulkan...u pauzi koncerta ce se dijeliti flyeri za prmociju hrvatske i splita...

SP
splitskaljeta
01:58 11.05.2010.

OLIVER DRAGOJEVIĆ je u Londonu nastupio za tisuću Hrvata.IPAK je Tereza Kesovija bolje procijenila situaciju i na RIVI u organizaciji KERUMA zapjevala za 50 tisuća ljudi. Zajedno s Terezom Nima Splita do Splita su pjevale Zorica Kondža,Meri Cetinić,Radojka Šverko,Jasna Zlokić,Ksenija Prohaska,Ljupka Dimitrovska. Tereza je već 3.put zaredom nastupila u Splitu na masovno posjećenim koncertima. Oliveru je vrijeme za Split,ili se boji svog grada\'\'?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije