Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Red kneza Branimira s ogrlicom
Povratak na članak

Odlikovanje Pogoreliću, Gavranu, Domjanu i akademiku Bašiću

Najviše odličja za zasluge na polju umjetnosti i kulture podijelio je predsjednik Tuđman, a Mesić je posmrtno odlikovao Miroslava Krležu

Komentari 1

LA
LaurenceofArabia
11:14 17.08.2016.

mora da je vrli Branimir Pofuk bio u gadnom unutarnjem konfliktu prije pisanja ovog clanka. S jedne strane omrazena Predsjednica, koja je Pofukovom klanu simbol nekulture, krezubih katolibana, svega suprotnom (onih tolerantnih, lijevih a opet demokratskih i jedinih) civilizacijskih vrijednosti koje su ispravne. S druge strane tu je Ivo Pogorelic, malo ostario ali jos uvijek lijep vlazni san s prstima ptice grabljivice i cime jos sve ne. Predsjenica se izgleda iskupila, barem za iducih 24 sata.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.