Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
45. kratka priča
Povratak na članak

Od Zagreba do Rosenblumena i malo dalje

Autorica živi u Zagrebu, književnica je i objavila je nekoliko zbirki poezije, romana te više stručnih knjiga s područja judaizma kao i kratkih priča. Djela su joj prevedena na engleski, talijanski, njemački, češki, hebrejski, slovenski, ruski. Članica je PEN-a i Hrvatskog društva pisaca. Njezina priča Omnibus nalazi se u antologiji židovskih žena spisateljica iz tridesetak zemalja svijeta. Scenaristica je i autorica više dokumentarnih filmova. Bila je i suradnica američke Zaklade za vizualnu povijest Preživjeli svjedoci holokausta, čiji je utemeljitelj Steven Spielberg. U više navrata bila je predsjednica Udruge za vjersku slobodu u RH.

Komentari 1

SM
stari_mačak
11:08 16.02.2016.

Okej dijalozi, arhaični, kao dio neke veće cjeline, ali - gdje je tu priča?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.