Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONCERT

Nouvelle Vague rasplesao oduševljene Zagrepčane

Nouvelle Vague (1)
Danijel Lijović/VLM
14.05.2010.
u 23:55

Francuski Nouvelle Vague rasplesao je sinoć Zagreb i otvorio ljetni koncertni prostor na terasi iznad kina Tuškanac.

Dvije mlade i atraktivne pjevačice "novog vala" oduševile su nekoliko stotina posjetitelja glasovnim i zabavljačkim sposobnostima te lakoćom kojom ostvaruju interakciju s publikom. Spontani silazak u publiku i ples s oduševljenim mladićima i djevojkama nešto je na što zagrebačka publika od zvijezda pod reflektorima nije navikla, a upravo to je doživjela.

Sve u svemu, nekoliko raketa vatrometa iznad Tuškanca taj je band potpuno zaslužio.

Ključne riječi

Komentara 3

ZO
zokson
10:14 15.05.2010.

Ovakav članak je mogao napisati bilo tko. Nešto više detalja: nakon 2 sata i 15 minuta čekanja, dakle u 22.15, a toliko nismo čekali no Bowie-a, konačno smo dočekali Nouvelle Vague. Važno je za spomenuti da nas je tih 22 sata i 15 minuta poprilično udavio Emil Tedeschi koji je glumio DJ-a. Pretpostavljam da su Nouvelle Vague htjeli nastupiti već u 21.00 sat no Emil im to vjerojatno nije dozvolio. Tako nažalost stoje stvari. Prvo ćete slušati mene više od dva sata i popiti sve moguće cedevite sa štandova okolo, a onda ćemo dozvoliti da Nouvelle Vague nastupi. Bend je odsvirao sat vremen i rekao hvala te su se nakon toga dva puta vratili na bis. Glazba izuzetno dobra. Dva fantastična ženska vokala, iako dobiješ dojam da su plavušu pokupili negdje u ruskom cirkusu. Djevojka se toliko trudili animirait publiku sa svojim konstantnim grrrrrrrrrrrr koji me stalno podsjećao na Jerry Hall kad je upala na stage Brian Ferry-ja i ovjekovječila taj grrrrrrrrrrrrrrr. Ipak bih rekao da je to klupski bend i repertoar koji izvode nikako nije za open air pa ni za ovako malen prostor kao što je Tuškanac na kojem je atmosfera mogla biti i bolja da je bilo više ljudi i da pokretni WC-i nisu stravično smrdili i d aje sve skupa počelo već u 21.00. No kao i svaki koncert u Zagrebu, sretni smo što se ovkao nešto uopće dogodilo. Pri izlasku sam primjetio da su najviše uživali oni koji su u miru slušali na cesti i terasi pokraj.

BL
bloodmoney
11:32 15.05.2010.

Osobno mi nije problem sto je koncert poceo u 22, nekako sam to i ocekivao...nema smisla da su poceli jos za dana svirati.Jos uz to, bio je petak i sasvim ok uvertira u noc...ali taj DJ na pocetku...megakatastrofa. Ne kuzim odakle mu tolika potreba da se navlaci i da bude u centru paznje, a u potpunosti je vidljivo da nije glazbeni talent. Meni je koncert u tvornici bio daleko, daleko bolji nego ovo sinoc...prostor na Tuskancu je bezveze, i nikako nije za ovakve bendove....ovima trebaju 4 zida, posten sank i dim. Takodjer, mislim da je kranje vrijeme da cijene ulaznica za koncerte u Zagrebu krenu malo dolje...180kn za ulaznicu na kraju cijele price dovede impotentnu ekipu na koncerte, gdje je olinjali businessman dj, a gdje se pije Cedevita GO!!! Cak i nemam nesto previse protiv tog Emila - simpa mi je, ali u cjelokupnom kompletu sinoc....bljak...sve je nekako bljutavo i neenergicno djelovalo, koliko god se ta krava valjala po stageu.

RU
ruth
17:29 15.05.2010.

Okej, možda nije bio najintenzivniji koncert na svijetu, ali meni je sve skupa bio jako lijep doživljaj. Pa i to čekanje da počnu, u doista iznimno lijepom ambijentu - šuma, svibanj, sumrak, šarena rasvjeta, bez dima cigareta, čak moram priznati da me DJ uopće nije \"udavio\" svojim izborom stvari, dapače. Dobro mi je sjeo doživljaj tog prostora prije svirke, kao sastavni dio jedne lijepe proljetne večeri s ugodnim koncertom koji me razveselio, rasplesao i nasmiješio - osobito Nadeah.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije