Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dama i skitnica

Nostalgično putovanje u doba prije 3D spektakala

lujo i maza
arhiva
11.02.2012.
u 15:59

Klasični Disneyev crtić o Dami i Skitnici (nekad smo ih zvali Lujo i Maza) od sada možete kupiti u visokorazlučivom DVD izdanju, sinkroniziran na hrvatski jezik

DVD, Continental film Klasični Disneyev crtić o Dami i Skitnici (nekad smo ih zvali Lujo i Maza) od sada možete kupiti u visokorazlučivom DVD izdanju, sinkroniziran na hrvatski jezik. Dobra je to prilika da testirate kako se novim klincima sviđa romantična priča o koker španijelki Dami i šarmantnom mješancu Skitnici. A roditeljima će to biti lijep put u svijet uspomena, kad je univerzalna, topla priča bila važnija od tehnologije kojom je film animiran.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije