Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Motovunski festival

Nepotkupljiva nagrada izvrsnoj francuskoj komediji "U početku"

'Film de Xavier GIANNOLI  Franc\\u0327ois CLUZET et Emmanuelle DEVOS'
'MUSY Franc\\u0327ois'
16.07.2010.
u 16:10

Laureat je izvrsni "U početku", film koji prikazuje istinitu priču o najvećoj korupcijskoj zabuni u modernoj Francuskoj.

Transparency international na Motovunskom festivalu dodijelit će priznanje filmu koji je u zadnjih godinu dana najbolje tematizirao problem korupcije.

Laureat je izvrsni "U početku", film koji prikazuje istinitu priču o najvećoj korupcijskoj zabuni u modernoj Francuskoj.

Glavni lik, bivši zatvorenik, dolazi u gradić čiji stanovnici pomisle da je riječ o agentu tvrtke zadužene za gradnju autocesta i počnu ga masovno potkupljivati. On zaista dovozi bagere kako bi održao zabunu...

Ovim filmom biti će otvoren ovogodišnji festival, a sudeći po upravo pokrenutoj akciji kojom Motovun traži državne službenike da im doniraju alkohol kojim su ih građani mitili, antikorupcijska umjetnička akcija neće ostati samo na projekciji otvaranja.

Ključne riječi

Komentara 1

MY
mycropht
22:30 17.07.2010.

Da se radi o holivudskom filmu, pisalo bi i tko je režiser i tko su glavni glumci. Kakva nula od članka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije