Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hollywood

Nakon 70 godina Casablanca bi mogla dobiti nastavak

casablanca
Screenshot YouTube
06.11.2012.
u 21:44

Unuka jednog od osnivača studija Warner, Cass Warner, razmišlja o snimanju nastavka kultnog filma prema scenariju Howarda Kocha koji je bio jedan od suradnika na filmu.

Jedan od njaboljih filmova svih vremena, Casablanca, romantična drama Michaela Curtiza iz 1942. mogla bi nakon 70 godina dobiti nastavak, piše New York Post.

Naime, unuka jednog od osnivača studija Warner, Cass Warner, razmišlja o snimanju nastavka kultnog filma prema scenariju Howarda Kocha koji je bio jedan od suradnika na filmu.

Snimanje filma još nije potvrđeno, no u Hollywoodu se navodno već naveliko priča o tome.

Casablanca u kojoj su igrali legendarni Humphrey Bogart i Ingrid Bergman osvojio je tri Oscara, a njegov scenarij Udruženje pisaca Amerike proglasilo je najboljim u povijesti.

>>Uvijek ćemo imati Casablancu - znate li da je prošlo već 70 godina?

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije