Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SHOWROOM

Montažstroj izvodi performans Uzorak na Staru i Novu godinu

uzorak
arhiva
22.12.2011.
u 16:21

Montažstroj će do 30. prosinca u prostoru Showrooma svaki dan od 18 do 22 sata prikupljati svjedočanstva i iskaze od vlastite publike

Montažstroj na zadnji dan stare i prvi dan nove godine izvodi performans "Uzorak“ u prostoru Showrooma galerije Nova. Ova posljednja izvedba  nastaje u okviru opsežnijeg projekta „Izvorno hrvatsko“ čije ishodište predstavlja službena prijava Montažstroja za pravo uporabe istoimenog znaka Hrvatskoj gospodarskoj komori. "Uzorak“ je ujedno i dio dokaznog materijala pri legitimiranju Montažstroja kao "izvorno hrvatskog” kulturnog brenda.

 Usporedno sa službenim postupkom koji pokreće HGK, Montažstroj će do 30. prosinca u prostoru Showrooma svaki dan od 18 do 22 sata prikupljati svjedočanstva i iskaze od vlastite publike. Zainteresirani sudionici nekog od brojnih projekata nastalih tijekom 22 godine rada Montažstroja pozvani su da postanu članovi komisije i prijave se za razgovor na e-mail montazstroj@montazstroj.com. Kao nagradu za svoj angažman, dobit će priliku prisustvovati jedinstvenim izvedbama "Uzorka“.

Sva prikupljena svjedočanstva bit će naknadno objavljena na web-stranici http://montazstroj.com/izvornohrvatsko/ , a postat će i integralni dio tiskane monografije.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije