Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U prodaji prva knjiga niza o umjetnicima
Povratak na članak

Monografija Vlahe Bukovca na kioscima!

Večernji edicija kao prvu knjigu svoje nove serije “Hrvatski moderni slikari” od ponedjeljka na kioske šalje monografiju “Vlaho Bukovac”.

Komentari 5

BT
bili-tartuf
00:02 16.11.2009.

a bilo je i vrime,..da se u Hrvatskoj \"otkrije\",..Bukovac,Medocic´,Crncíc´..itd.,..-bilo je puno Fratra i Crkvenih ljudi, slikara , kulturnih radnika, pisaca... koji su bili Zabranjeni u yugozlobiji...

VL
OB
-obrisani-
00:55 16.11.2009.

Biagio Faggioni, taj veliki hrvatski slikar (aka Vlaho Bukovac) je rodjen kao Italijan....

VL
OO
onako_ovlaš
08:52 16.11.2009.

Kupio sam knjigu,čini mi se izvrsno,možda i bolje od Taschena.

VL
GE
generaly
18:46 17.11.2009.

Primitivcima koji broje krvna zrnca: biti u četvrtini porijekla Talijan, ne znači da si Talijan. A da ne govorimo o slobodi vlastitog izbora i o osjećaju pripadnosti određenom kulturnom i civilizacijskom miljeu.

VL
OB
-obrisani-
22:56 06.12.2009.

vera kružić je još 1968 izdala monografiju bukovca u matici hrvatskoj, o kakvim zabranama vi govorite, ti si baš tartuf, da si malo obrazovaniji to bi znao, a njegov zastor se svako malo spuštao u hnk-u

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.