Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kongres ISPA-e

Moćnici plesa i glazbe u Zagrebu

lado
arhivska fotografija/Marko Lukunić/Pixell
14.05.2010.
u 19:05

Newyorška filharmonija, Kronos Quartet, Barbican Centre, Opera iz Sydneyja i bečki Konzerthaus tek su neki od članova Međunarodnog udruženja izvedbenih umjetnosti.

Newyorška filharmonija, Kronos Quartet, Barbican Centre, Opera iz Sydneyja i bečki Konzerthaus tek su neki od članova Međunarodnog udruženja izvedbenih umjetnosti (ISPA) koje će početkom lipnja održati kongres u Zagrebu. Domaćin je Lado, a očekuje se 150 stranih uglednika i stotinjak kulturnjaka iz Hrvatske i regije za koje kotizacija iznosi 300 dolara.

– U Zagreb dolaze osobe iz svijeta plesa i glazbe do kojih inače ne možete doći – ističe ravnateljica Lada Ivana Lušić koja sudionicima priprema prebogat kulturni program u Zagrebu i Varaždinu. Diplome ISPA-e primit će Eliza Gerner, Ruža Pospiš-Baldani, Milko Šparemblek i Imre Kisz, a pred prvim kongresom ovog udruženja u srednjoj i istočnoj Europi nastupit će T. Obrovac, Lado, klapa Jelsa, Zagrebačka filharmonija, F. Merčep...

Ključne riječi

Komentara 1

AU
aureolo
16:37 15.05.2010.

Poštovani D. De, naslov \"Moćnici\" nikako ne odgovara umjetnicima. Pa to su izvođači (!) a pravi močnici sjede u uredima i (ne zanima ih ništa osim svojih osobnih interesa) \"priznati umjetnici\" koji mešetare i \"žmuklaju\" po raznim vijećima i dodjelljujuju sami sebi pozamašna sredstva . Na štetu mnogih domaćih izvođača i umjetnika!!! Veseli nas gostovanje svjetski priznatih glazbenika da se malo odmorimo od \"priznatih\" domaćih parazita i štetnika koji se kriju pod vremenom trajanja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije