Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fine mrtve djevojke
Povratak na članak

Matanićeva autorska zrelost čini predstavu boljom od filma

Razumijevanje za likove Matanić prenosi na cijeli ansambl koji nema loše karike.

Komentari 2

AN
antela
10:35 12.01.2013.

Super je predstava

VL
Avatar Alen C
Alen C
21:26 14.01.2013.

Kome nije jasno što publika i narod misli o ovom "djelu" neka posjeti FB stranice Gavele. U svakom slucaju sramota. Ako autor stvarno želi biti provokativan, zašto nije stavio sliku dvoje majke kako se ljubi s njegovom tetkom, ili jošš bolje Muhameda kako je u gay zagrljaju. Ovako uzimajuci i omalovažavajuci svetinje našeg naroda, ne samo da nije pokazao da "ima muda" izazvati bilo koga, nego pokazuje i svoju nekulturu. Žalosno, pateticno, nezrelo i primitivno. To su ukratko rijeci koje mogu oposat ovo neoriginalno i neinspirativno djelo. Čisto pomodarstvo kakvog ima na pretek.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.