Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
43. kratka priča
Povratak na članak

Lucija i anđeo

Autor je rođen 1962. Studirao je elektrotehniku u Splitu. Za vrijeme rata vodio je njemačku mirovnu i humanitarnu organizaciju na području Hrvatske i BiH. Pokretač je i koproducent mjuzikla „Sarajevski krug“ koji je postavljen u 10-ak zemalja Europe i Amerike. Bavi se grafičkim dizajnom, organizacijom koncerata, glazbenom i videoprodukcijom. 2008. pokreće Udrugu za promicanje kulture i umjetnosti – Kurs i projekt Writers in residence. Samostalne izložbe fotografija: galerija Art Point u Beču; Fotogalerie im Rathaus u Grazu; Forum Europa – Leipziger Buchmesse; Split; Viško ljeto. Kratke priče i poeziju objavljuje u zbirkama i časopisima u Hrvatskoj, Srbiji, Crnoj Gori, Bugarskoj, Turskoj, Austriji, Njemačkoj i Makedoniji, a roman „Ovdje fali ženska ruka“ objavljuje Naklada Ljevak 2008. Kao rukopis ulazi u finale VBZ-ova natječaja za neobjavljeni roman 2007. Nominiran je za nagradu Kiklop, a zatim u užem izboru za nagradu T-portala.

Komentari 1

SM
stari_mačak
19:57 13.02.2016.

Svega ovdje ima; i lijepih opisa i bogatih rečenica i nostalgije i... I ne kažem da nije dobro, ali - nema priče. Priča tu nedostaje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.