Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DUG DOMOVINI

Liječnica zbog ljubavi prema Dubrovniku organizirala koncert

'tiffany6_nnn_kul_150412'
''
16.04.2012.
u 12:00

U Tiffany je došao hrvatski veleposlanik pri UN-u Ranko Vilović, kao i Ivan Šimonović, pomoćnik glavnog tajnika UN-a

Dubrovnik je grad koji me snagom ljepote i postojanošću napaja posebnom energijom i zato ga moj suprug i ja želimo pretvoriti u svoju stalnu oazu u Hrvatskoj.

Miris hrvatskog mora

Razmišljajući na koji način mogu pomoći Dubrovniku a da to ne bude isključivo kroz medicinu, s prijateljima iz poznate draguljarske kompanije odlučili smo organizirati “Doručak kod Tiffanyja” na kojem ćemo promovirati kulturni festival “Julian Rachlin i prijatelji”. Sve smo zamišljeno ostvarili i zadovoljna sam i zahvalna svima koji su pomogli da subotnje newyorško jutro u prestižnom prostoru Tiffanyjeve trgovine na Petoj aveniji “zamiriše” na Dubrovnik, njegove zidine i more.

Tim je riječima dr. Hedvig Hričak za Večernji otkrila motive angažmana u organiziranju decentnog i prestižnog kulturnog događanja posvećenog Dubrovniku i Rachlinu. Direktorica promocije Liza Zito istaknula je da Tiffany godišnje izdvaja dva posto od ukupnih prihoda za kulturu i umjetnost te je oduševljeno prihvatila sa svojom prijateljicom dr. Hričak organizirati događaj na kojem Dubrovniku mogu pozavidjeti i utjecajnije zemlje i poznatiji gradovi u svijetu. Činjenica da je Tiffany prihvatio organizirati događaj potvrđuje koliki ugled dr. Hedvig Hričak, direktorica radiologije privatne bolnice Memorial Sloan-Kettering i članica Američke akademije znanosti, uživa u newyorškim poslovnim krugovima.

Dragocjena promocija

Doktorica Hričak svojim je ugledom dragocjena za promociju Hrvatske u medicinskim, kulturnim i poslovnim krugovima u kojima se svakodnevno pojavljuje i takve ljude treba mnogo aktivnije uključiti u promociju domovine. S tim se slažu i hrvatski veleposlanik pri UN-u Ranko Vilović i dr. Ivan Šimonović, pomoćnik Ban Ki-Moona, glavnog tajnika UN-a, koji su na poziv dr. Hričak gostovali na doručku. U njihovom društvu bila je i Lidija Bastianich, najpoznatija Istrijanka u Americi i kulinarska ikona. Inicirajući jedno od najljepših događanja koja su u New Yorku bila posvećena Hrvatskoj, Hedvig Hričak zaslužila je sve pohvale, a Tiffany ju je već prepoznao kao jedan od dragulja iz Hrvatske.

>>Ni Sava ni Dunav neće oprati političara koji dirne u Ivana Tasovca

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije