Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Upravo izašlo

Legendarni Blade Runner dostupan i na Blu-rayu

Harrison Ford u Blade Runneru
arhiva VL
31.01.2011.
u 11:08

Novo izdanje legendarnog klasika ZF-a donosi završnu redateljsku verziju Ridleyja Scotta, koja uključuje produljene scene i nikad prije viđene specijalne efekte

Nema ljubitelja znanstvene fantastike koji na sam vrh top-ljestvice najboljih filmova tog žanra neće uvrstiti i legendarnog Blade Runnera. Sada je dostupan i u Blu-ray izdanju, a stiže iz Continental filma. 

Vizualno spektakularan, prepun nevjerojatne akcije, avangardan od svojih početaka, Blade Runner sada izlazi u  završnoj redateljskoj verziji Ridleyja Scotta. Ona  uključuje produljene scene i nikad prije viđene specijalne efekte. U ovom stiliziranom crnom trileru Harrison Ford utjelovljuje muževnog i ranjivog detektiva Ricka Deckarda. U budućnosti prepunoj high-tech mogućnosti i sveopćeg propadanja, on je lovac na ubojite replike ljudi.

Disk 1 sadrži digitalno obnovljen i remasteriran film, završnu verziju iz 2007. godine, zajedno s glazbom  iz filma i uvodom redatelja, dok drugi disk sadrži dokumentarac  Opasni dani: Stvaranje Blade Runnera, koji govori o nevjerojatnim teškoćama prilikom stvaranja filma.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije