Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HGZ

Kvartet Rucner odsvirao "Jesen" u povodu 20. obljetnice neovisnosti

rucner
Kvartet Rucner
13.10.2011.
u 14:29

Tijekom večeri pridružili su im se Ana Rucner na violončelu i Mario Rucner na violi, čime je kvartet u dvije skladbe postao sekstet.

Kvartet Rucner u srijedu je 12. listopada održao koncert u povodu 20. obljetnice od hrvatske neovisnosti u Hrvatskome glazbenom zavodu. Bio je to treći koncert ciklusa "Četiri godišnja doba" pod nazivom "Jesen". Rucneri i njihovi ugledni gosti napunili su dvoranu Hrvatskog glazbenog zavoda i oduševili publiku. Kvartetu se pridružio Goran Glavaš na bas trombonu, na Uhlikovoj skladbi „Četiri godišnja doba“, a tijekom večeri na pozornici su im se pridružili Ana Rucner na violončelu i Mario Rucner na violi, čime je ovaj kvartet u dvije skladbe postao sekstet. Večer je završila izvedbom popularne skladbe „Moja domovina“, u čemu im se pridružio i skladatelj Rajko Dujmić na klaviru.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije