Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Literarno slavlje
Povratak na članak

Kratka priča i Večernji list vole se javno već više od pola stoljeća

Prva nagrada "Ranko Marinković" i ove godine iznosi zamjetnih 20.000 kuna, druga 8000, a treća 5000 kuna

Komentari 2

SM
stari_mačak
11:02 21.09.2016.

Treba biti iskren pa priznati da ovaj natječaj za kratku priču blage veze nema s onim otprije dvadeset, a da i ne govorimo o pričama objavljivanim šezdesetih i sedamdesetih prošlog stoljeća. Na žalost, ni ovaj Večernji list nije onaj koji se štampao u nakladi od stotinu i više tisuća primjeraka i koji je bio respektiran i cijenjen medij. Hvaliti se da je jedan Srbin Branko Ćopić ovdje objavljivao svoje priče, a u člancima i kolumnama otvoreno promovirati nacional šovinizam ispod svake je razine pristojnosti, to je čisti cinizam. Tu kultura jednostavno ne postoji.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.